El Rengle de Mataró, l’edifici que creix davant de les onades mediterrànies

El Rengle de Mataró, l’edifici que creix davant de les onades mediterrànies

El Rengle és l’edifici de nova construcció situat al Passeig de Marina de la ciutat de Mataró. Un total de 58 habitatges (més despatxos i locals) s’estan construint a aquesta zona de la capital del Maresme, coneguda com Rengle: un lloc tranquil, ben connectat, en plena expansió i amb una ubicació ideal per a despertar-se i trobar-se directament amb el mar Mediterrani.

L’edifici destaca per moltes qualitats, però especialment per les seves zones comuns. És important ressaltar que la finca compta amb una piscina comunitària a la coberta, un solàrium, dutxes i zona de jocs infantils. També comptem amb soterrani amb garatges i trasters.

Sobre els acabats: parquet a habitacions, menjador i saló; gres porcellànic en banys, cuina i terrassa; finestres d’alumini lacat amb trencament de pont tèrmic; persianes d’alumini; cuina moblada amb acabats a triar i equipada amb placa d’inducció, forn elèctric pirolític, microones, campana extractora i safareig; pintura blanca en doble capa.

Els immobles s’escalfaran i es refredaran gràcies al Tub Verd, una tecnologia innovadora que assegura un important estalvi energètic i econòmic. Es tracta d’una clara aposta per les energies renovables i sostenibles.

Aquest projecte ha estat desenvolupat per les promotores Rein Singular Properties i Viladecavalls Green Logistic Park. L’equip està composat pels professionals d’Ontiveros Arquitectes, l’arquitecte tècnic és Enric Peña i Camarrillas d’AT3 i els projects són Fernando Guerrero i Joan Gutes de BQuantium i Ignacio Moro de Moro Associats. OIC Penta participa amb un equip format per: Toni Valverde, Josep Tomàs, David Díez, Oriol Vila i Alba Espina.

 

El Rengle, una zona banyada pel Mediterrani

Els edificis construïts en el Rengle de Mataró ens atorguen un privilegi que no té preu: despertar-se i esmorzar amb olor de mar. Seguidament, podem fer una passejada pel parc que separa el Mediterrani dels edificis i en menys de 5 minuts arribem a la platja.

La capital del Maresme ofereix als seus habitants totes les comoditats i activitats d’una gran ciutat i al mateix temps una bona qualitat de vida. És una ciutat viva, en transformació constant i amb un patrimoni cultural important que la dota de personalitat pròpia. La seva privilegiada situació geogràfica, envoltada pel mar i la serralada litoral, fan que les seves condicions climàtiques siguin idònies per gaudir en qualsevol època de l’any.

Aviat us mostrarem el resultat final de l’edifici El Rengle de Mataró, fins al moment, gaudim de les seves vistes des de l’aire.

 

Vols conèixer més construccions d’obra nova elaborades per l’equip OIC Penta?