Numància 55, habitatges d’obra nova a Les Corts

Numància 55, habitatges d’obra nova a Les Corts

Aquest projecte suma un total de 22 habitatges d’obra nova, contemporànies, de 2, 3 o 4 dormitoris, en el barri de les Corts. Una de les característiques més destacables de Numància 55 és que compta amb solàrium i piscina comunitària a la zona de la penúltima planta.

Els habitatges, propietat de la promotora immobiliària Uniq Residential es troben convenientment situades al voltant de múltiples botigues, restaurants i bars de Les Corts. Amb la seva façana elegant i les seves imponents finestres, cada apartament s’inspira en un estil minimalista amb colors neutres i materials nobles.

En aquest projecte, l’equip OIC Penta ha estat liderat pel nostre cap d’obra Fran Romero. L’arquitecte responsable ha estat Joan Garcia Bores de GRB – Garcia-Bores i Ruano Arquitectes.

 

Característiques de la promoció

A continuació, destaquem les principals característiques dels habitatges ubicats a Numància 55:

  • Els habitatges presenten superfícies d’entre 72m2 i 144m2.
  • Les cuines estan equipades amb electrodomèstics Bosch.
  • El bloc compta amb piscina comunitària.
  • Els colors escollits per al disseny són neutres i els materials nobles. 
  • Les parets i la fusteria són blanques.
  • Compta amb grans finestrals per a potenciar la llum natural.
  • S’han utilitzat portes corredisses que optimitzen l’espai.
  • Els banys són complets amb àmplies cabines de dutxa.
  • S’ha implementat un professional sistema de calefacció i aire condicionat.

 

Els valors que diferencien a Numància 55

Els habitatges d’obra nova situats a Numància 55 es regeixen per uns valors estètics, funcionals i de disseny que tenen com a objectiu garantir el benestar de les persones que visquin en aquests espais.

El disseny atemporal és la característica transversal del projecte: colors neutres, materials nobles, fusta clara, parets i fusteria blanques, minimalisme de la major qualitat.

A aquesta qualitat li segueix la llum natural amb grans finestrals que ocupen la màxima superfície possibles de la façana, amb portes corredisses que es projecten des del sòl fins al sostre, com a petites parets que desapareixen perquè penetri la llum fins al cor de l’habitatge.

L’amplitud i l’equilibri és la tercera propietat: independentment de la seva superfície, l’habitatge és espaiós. Les zones de dia i de nit estan rigorosament estudiades. Molts armaris de paret, però invisibles.

La racionalitat de l’espai: cuina amb blancs en paral·lel. Una zona d’aigua i de fred, on preparar i rentar; una zona de calor, per a cuinar. Un sol pati interior, ampli, sense cap mena de fum o olors.

La flexibilitat acompanya a aquests habitatges, adaptant-se a les circumstàncies de cada persona. totes les habitacions són dobles i una d’elles, prop de l’entrada, per a poder utilitzar-la com a despatx o estudi. Aquest últim element és fonamental en un moment en el qual el teletreball està en auge i sorgeix la necessitat de tenir un espai adequat a les necessitats laborals.

La simplicitat i l’eficiència: l’aigua sanitària, la calefacció i l’aire condicionat per aerotermia proporcionen el màxim confort amb un elevat estalvi energètic.


Per què escollir el districte de Les Corts a Barcelona per viure? 

Les Corts és un districte situat a la zona alta de Barcelona, concretament a l’oest de la ciutat entre l’Av. Diagonal i el Camp Nou. Es tracta del tercer districte més petit i menys poblat, per la qual cosa ofereix tranquil·litat alhora que proximitat amb el centre de la ciutat comtal.

Aquesta zona residencial destaca per la seva elegància i pels seus amplis espais verds. Amb excel·lents vistes a la ciutat de Barcelona i molt pròxima també a múltiples punts d’interès: comerços, restaurants i altres serveis d’oci.

Vols conèixer més projectes d’habitatges?