Construcció d’habitatges d’obra nova a Montgat

obra nueva en Montgat

Construcció d’habitatges d’obra nova a Montgat

Iniciem projecte d’obra nova al municipi de Montgat: la construcció d’un total de 12 cases adossades. En aquest article us mostrem el terreny en el qual se situaran aquests habitatges, un idíl·lic lloc a la comarca del Maresme, enfront del mar Mediterrani.OBRA NUEVA EN MONTGAT

“No em perdonaria mai, no podria assumir
No agafar-te amb la moto i que no féssim camí?
Molt lluny d’aquí, a l’altra banda del món
Hi ha un xiringuito amb quatre pins al fons
Tu i jo asseguts a la barra d’un bar
Sona bona música i som davant del mar”
Al Mar! – Manel 

I amb aquesta cançó del grup de música Els Manel us volem traslladar a aquest lloc. Tanca els ulls i imagina aixecar-te cada matí i no haver d’agafar cap moto ni fer camí perquè ja ets aquí, assaborint les onades del mar, aquesta brisa tranquil·litzadora, lluny dels sorolls que et consumeixen. Tu, al teu jardí veient el mar des de casa.

OBRA NUEVA EN MONTGAT

La ciència ha demostrat que els beneficis de viure prop del mar són abundants: des de relaxar cos i ment atès que el cervell humà reacciona positivament al que es diu “espai blau”, el que significa que ens relaxem quan veiem l’aigua del mar. També millora el nostre estat d’ànim gràcies al iode de la brisa marina que equilibra els nivells de serotonina reduint l’ansietat i l’estrès. A més, la brisa marina accelera la capacitat del cos d’absorbir l’oxigen, la qual cosa ens ajuda a descansar millor. També és important tenir en compte la vitamina D, vital per a l’ésser humà per a combatre la depressió, enfortir els ossos, sanejar el sistema immune i el sistema digestiu.

Tots aquests beneficis atribuïts a la ubicació del projecte li donen sentit. OIC Penta forma part de la construcció per a la promotora Arimar Activa. Treballem amb el despatx d’arquitectes Pineda amb Antonio Pineda i Lierni Guerrero; Jordi Villaret de Encat com a arquitecte tècnic. L’equip OIC Penta està format per Alba Espina, Oriol Vila, David Díez, Manuel Gallardo i David Castro.

 

Montgat, tranquil·litat i proximitat

Montgat és un municipi de la comarca del Maresme. Es tracta de la localitat més meridional de la zona, situada a la costa catalana, entre Badalona i El Masnou. El seu atractiu es troba especialment en les belles platges i la seva rica naturalesa, alhora que ens trobem a pocs minuts de Barcelona.

OBRA NUEVA EN MONTGAT

OBRA NUEVA EN MONTGAT

Les platges de Montgat són àmplies i acollidores, característiques que les converteixen en un fort reclam. A més, són utilitzades en moltes ocasions, sobretot a l’hivern, pels amants del surf gràcies al seu onatge, perfecte per a la pràctica d’aquest i altres esports aquàtics. Les platges principals són la dels Antics Banys de Sant Gerard i la de Montsolís.

El barri antic o barri de pescadors té el seu origen en el segle XVIII. Està situat al voltant del turó de Montgat, un petit penya-segat enfront del mar, travessat per la carretera i túnel per on passa la via del tren de la costa. L’Església de Sant Joan, de principis del segle XIX, destaca especialment en aquesta zona.

En el seu conjunt, el municipi de Montgat és un lloc idíl·lic per viure. Us mostrarem els avanços continus del projecte: les 12 cases adossades d’obra nova construïdes enfront del mar Mediterrani.

Vols conèixer més construccions d’obra nova elaborades per l’equip OIC Penta?